Läderhalsband bett
Bettarmband läder  Här finns genväg till de vackra bettarmbanden i exklusivt läder. Läderarmband bling Klicka här för att ta en titt på blingarmbanden.
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013  
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Klicka för förstoring
Fint lädercollier med betthänge i antikt utförande i silver- eller guldplätering. Lädret finns i färgerna vit, marin och brun. Ca 48cm långt. Pris: 269:- Frakt: 0:- Att beställa Välj färg på ditt halsband och lägg i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Välj färg
Visa varukorg/gå till kassan