Läderarmband namnbricka
Bettarmband läder  Här finns genväg till de vackra bettarmbanden i exklusivt läder. Halsband bett Klicka här för att ta en titt på de fina betthalsbanden.
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Fint armband i mjukt läder med namnbricka. Det perfekta smycket tillägnat din favorithäst! Denna bricka går även att stansa på baksidan (gäller ej sterling silver) vilket gör det möjligt att exempelvis ha hästens namn på framsidan och årtal på baksidan.   Lädret är justerbart och finns i färgerna svart, brun, vit och marin. Max antal tecken på brickan är 9. OBS! Brickan i sterling silver är mer oval i formen med rundade kanter.   Pris silverpläterat: 169:- Pris 925 sterling silver: 369:- Frakt: 0:- Att beställa Lägg ditt armband i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Visa varukorg/gå till kassan
Välj utförande
Färg på läder
Ange text som ska ska stansas
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013