Läderarmband bett
Läderhalsband bett  Här finns genväg till de vackra betthalsbanden.   Berlock hästsko Här kan du ta en titt på hästsko i sterling silver.
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013  
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Klicka för förstoring
Galet snygga och exklusiva är de här armbanden i finaste läder med bett i rostfrititt stål, antingen silverfärgat eller med guldplätering. Viras tre varv runt handleden och finns i färgerna som visas på bilden, lila och svart med silverfärgat bett och vitt och gammalrosa pläterat med roséguld. Pris silverfärgat: 499:- Pris guldpläterat: 579:- Frakt: 0:- Att beställa Välj färg på ditt armband och lägg i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Välj färg
Visa varukorg/gå till kassan