Halsband hjärta
Bettarmband läder  Här finns genväg till de vackra bettarmbanden i exklusivt läder. Halsband bett Klicka här för att ta en titt på de fina betthalsbanden.
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013  
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Underbart fint läderhalsband med ett hjärta format av riktig hästskosöm! Varje smycke är unikt och tillverkat för hand. Hjärtat är ca 2,5 x 2,5cm men kan skilja lite då varje smycke är handgjort. Längden på halsbandet är ca 40cm. Perfekt smycke för hästälskare! Om ditt hjärta behöver putsas kan du använda lite stålull för att få tillbaka glansen igen. Dessa smycken är gjorda av riktig söm i stål och rostar om de används i vatten. Ta gärna av det innan du badar, duschar eller blir blöt på annat sätt. Om man vill ha ett rustikare utseende kan man alltid låta det rosta “med flit” och det får då med tiden en jämn, mörk och fin rostfärg. Pris: 559:- Frakt: 0:- Att beställa Lägg ditt halsband i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Visa varukorg/gå till kassan