Armband/halsband stigbygel
Bettarmband läder  Här finns genväg till de vackra bettarmbanden i exklusivt läder. Halsband bett Klicka här för att ta en titt på de fina betthalsbanden.
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013  
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Smycke i form av en ursöt stigbygel, rikt detaljerad och gjord i 3D. Hänget är i 925 sterling silver och du kan välja att få det som armband eller halsband i läder av bra kvarlitét. Lädret finns i flera färger. Armband ca 18cm, halsband ca 40cm. Storlek på stigbygeln är 12mm hög och 11mm bred. Vill du ha annan längd på armband eller halsband så säg bara till så ordnar jag det! Pris armband: 299:- Pris halsband: 349:- Frakt: 0:- Att beställa Lägg ditt smycke i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Visa varukorg/gå till kassan
Välj utförande
Färg på läder