Bettarmband läder  Här finns genväg till de vackra och exklusiva bett- armbanden i läder. Berlock hästsko Här kan du ta en titt på det vackra hästskohänget i sterling silver.
                                                                                                                                                                                                © Anna Thofelt 2013  
Hem Tagelarmband Hästsmycken FAQ Skötselråd Galleri Kontakt Om mig Tagelarmband och andra unika  smycken för hästfolk Till huvudsidan
Jättefint armband i en enkel och stilren design. Ena sidan har texten Cowgirls are forever med små hästskor mellan orden och baksidan har ett snyggt hamrat utseende. Armbandet är i försilvrad metall och nickelfritt. Vackert!  Pris: 139:- Frakt: 0:- Att beställa Lägg ditt armband i kundvagnen. Du kommer att skickas till din kundvagn i nytt fönster och få frågan om du vill betala direkt eller fortsätta handla. Du betalar tryggt och säkert genom Paypal och du behöver INTE ha något konto, du kan betala som gäst. Du kan även beställa genom mejl till: anna@tail.se eller med hjälp av kontaktformuläret här på sidan under fliken kontakt med förskottsbetalning till mitt konto. Jag levererar så fort jag har fått betalt och tillverkat ditt smycke, vanligtvis inom en vecka. Jag skickar alla beställningar per post i vadderade kuvert.
Visa varukorg/gå till kassan
Armband cowgirls are forever